X

Goede doelen

De afgelopen zeven jaar hebben we ruim 20 goede doelen een extra steuntje in de rug kunnen geven.

Daar zijn we met z'n allen erg trots op. Ook dit jaar steunen we met het Groot Vlaardings Dictee één groot doel en meerdere kleine goede doelen.

Scoutcentrum Verhuist!

Na tientallen jaren aan de Broekpolderweg, gaat het scoutcentrum opnieuw beginnen langs de Vlaardingse Vaart. De zes scoutinggroepen laten veel historie achter, maar zien tegelijkertijd uit naar een frisse start.

Een geldbedrag voor een nieuwe entree

De zes Vlaardingse scoutinggroepen en de Scoutshop verruilen de Broekpolderweg voor een plekje langs de Vaart. Dat is nodig vanwege de aanleg van de Blankenburgtunnel.

En wat zou het mooi zijn als wij een bijdrage kunnen leveren aan een passende, functionele en duuurzame entree van het gezamenlijke terrein. 

Kleine projecten in Vlaardingen

Daarnaast steunen we ook dit jaar met de opbrengst diverse kleinere projecten in Vlaardingen. Samen maken we Vlaardingen meer leefbaar.

Heeft u ook een mooi project?

Meldt u dan nu aan en laat ons weten hoe mooi uw project is en waarom het extra aandacht moet krijgen, bijvoorbeeld op het Groot Vlaardings Dictee.

Op de site van Rotaryclub Vlaardingen kunt een mooi project aanmelden en wellicht zien we u terug op het Groot Vlaardings Dictee op donderdag 10 oktober 2019.

 

Het Groot Vlaardings Dictee & het Kinderdictee worden mogelijk gemaakt door
inzet én enthousiasme van vele vrijwilligers, deelnemers, scholen en sponsoren.